Yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus!

Asiakaspalvelu avoinna 10-18

044 0880 610

Siltapuistonkatu 14, Pori. Valtakatu 9, Rauma

Squishmallows Flip A Mallow 13 cm sarja 17 pehmo

Herttainen noin 13 cm:n kokoinen Squishmallows flip a mallow kääntöpehmo, joita on paljon erilaisia. Käännä pehmo ympäri ja siitä tuleekin ihan eri näköinen! Pehmoja on 4 erilaista.

Ikäsuositus +0 vuotta

13,95

Lisää Toivelistaan
Lisää Toivelistaan

Kuvaus

Herttainen noin 13 cm:n kokoinen Flip a mallow Squishmallows kääntöpehmo, joita on paljon erilaisia. Käännä pehmo ympäri ja siitä tuleekin ihan eri näköinen!

Tuotteesta saatavilla 4 erilaista vaihtoehtoa, toimitamme tuotteen varastotilanteen mukaan. Halutessasi jonkin tietyn pehmon, voit tiedustella osoitteesta [email protected]

Hei, me olemme Squishmallows®! Herttaiset, halittavat Squishmallows pehmolelut täyttävät sydämemme rakkaudella ja kiintymyksellä. Vuodesta 2017 lähtien monipuoliset Squishmallowsit ovat kasvaneet ilmiöksi. Nämä ihastuttavat pehmot ovat turvanasi niin nukkumaan mennessä, jokapäiväisissä leikeissä ja vaikka keräilykohteena. Kun kerättävänä on yli 1 000 Squishmallows-hahmoa, nuoret fanit voivat pyrkiä olemaan suosikkihahmonsa kaltaisia. Jokaisella Squishmallowsilla on oma ainutlaatuinen nimi ja tarina, joka lisää hauskuutta.

Muksumassista löydät useita eri näköisiä ja kokoisia Squishmallows- hahmoja joista löydät oman suosikkisi. Jokaisella hahmolla on oma ainutlaatuinen nimi ja tarina, jotka tuovat leikkeihin lisää hauskuutta.

Ikäsuositus +0 vuotta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Squishmallows Flip A Mallow 13 cm sarja 17 pehmo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suodattimet

Tuoteosasto

Tuoteryhmä

Tuotemerkit

Hinta

Hinta - slider
12000

Saatavuus