Yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus!

Asiakaspalvelu avoinna 10-18

044 0880 610

Siltapuistonkatu 14, Pori. Valtakatu 9, Rauma

Toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta:

Verkkokaupan tuotteita myy Muksumassi Oy y-tunnus 0832563-5. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. 

 

Tilaaminen

 

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.muksumassi.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Ulkomaille toimitettavissa tilauksissa pyydämme ottamaan yhteys [email protected]

 

Tilausvahvistus 

 

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen. 

 

Maksutavat 

 

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, SPankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. 

Paytrail Oyj,
y-tunnus: 2122839-7 Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830 

 

Verkkopankit 

 

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. 

 

Toimitusaika 

 

Postitamme tuotteita jokaisena viikonpäivänä. Toimitusaika 1 – 3 arkipäivää laskun maksamisesta. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Muksumassi Oy etusivulla.

 

Toimitustapa ja toimituskulut 

 

Toimituskulut ovat €6,90 ja sisältävät postin- ja matkahuollon pakkauskulut kotimaan tilauksiin. Toimitamme tilaukset pakettina tai kirjeenä. Mikäli toimitus halutaan ”särkyvää” -pakettina, lisätään toimituskuluihin erilliskäsiteltävän paketin maksu postin voimassaolevien hintojen mukaan. Ulkomaille tilattaessa postikulut määräytyvät kulloinkin voimassa olevan Postin pakettihinnaston mukaisesti. Ennen tilauksen jättämistä, otathan yhteyttä, [email protected] . When ordering abroad, shipping costs will be determined in accordance with the current finnish Post Package Price. Before submitting your order, please contact us, [email protected]. Mikäli asiakas jättää noutamatta tilaamansa lähetyksen Postista tai Matkahuollosta, ja lähetys palautuu lähettäjälle, tulee asiakkaan maksettavaksi lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet posti- ja käsittelykulut 20€. 

 

Pikkupaketti 

 

(keräilykorttiboostereille sekä kansioille) €4.90 Toimituskulut €4.90 (Enintään 35 x 25 x 3 cm) Pikkupaketti on edullinen tapa lähettää pientä tavaraa. Saat tilattua pakettisi kätevästi suoraan omaan postiluukkuusi tai -laatikkoosi muun postin mukana. Pikkupakettiin kuuluu myös seuranta: voit seurata lähetyksesi matkaa helposti OmaPosti-sovelluksessa ja verkossa.

 

Nouto Porin tai Rauman myymälästä (veloituksetta)

 

Voit noutaa tilauksesi Porin tai Rauman myymälästä veloituksetta. HUOM! Lähetämme asiakkaillemme ilmoituksen tekstiviestillä tai meilillä kun tilaus on valmiina noudettavissa Porin tai Rauman myymälästämme. 

 

Soita ja Nouda Tilauspalvelu (ilmainen) 

 

Voit tehdä ennakkotilauksen soittamalla Porin myymäläämme numeroon : 044 0880610 tai Rauman myymäläämme numeroon: 044 0880620. Toimitamme tilauksen suoraan asiakkaamme autoon. Maksun tilauksesta voi tehdä ennakkoon verkkokaupassamme www.muksumassi.fi tai pankikortilla tilausta noudettaessa. Riskiryhmiin kuuluville suosittelemme asiointia verkkokaupassamme tai myymälätilauksen tekemistä Soita ja Tilaa palvelun kautta. Nouto Porin myymälästä: Iso-Sannan puistokadun Puuvillan kauppakeskuksen pääovien parkkipaikalta. Nouto Rauman myymälästä: Valtakatu 9-11 tai Valtapörssin sisäpihan parkkipaikalta. 

 

Kotijakelu- toimitus kotiovellesi (€9,90) 

 

Paketti kuljetetaan 1-3 arkivuorokauden kuluessa.

Paketti jaetaan vastaanottajalle kotiosoitteeseen ja vastaanottajalle ilmoitetaan saapuvasta paketista tekstiviestillä tai sähköpostilla jakeluajan sopimiseksi. Matkahuollon sekä Postin kuljettavat jättävät paketin ovelle ja odottavat hieman kauempana, kunnes paketin vastaanottaja avaa oven. Henkilöllisyyttä tarkistaessa asiakas pitää henkilöllisyystodistusta tai puhelinta omassa kädessään. Toistaiseksi vastaanottajalta ei pyydetä allekirjoitusta, Matkahuollon tai Postin asiakaspalvelija tai kuljettaja merkitsee paketin vastaanotetuksi järjestelmään. Kun jakeluaikaa sovitaan tekstiviestillä tai sähköpostilla vastaanottajan kanssa niin vastaanottajalla on mahdollisuus lisätä toimitukseen veloituksetta ”jakelu ilman kuittausta”. Tällöin lähetys jätetään oven taakse ilman ihmiskontaktia. 

 

NOUTO MATKAHUOLLOISTA JA MATKAHUOLLON PAKETTIPISTEISTÄ

 

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset sekä kasvava määrä Pakettiautomaatteja). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Vaihto- ja palautusehdot Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: – nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi – pankkitilinumerosi IBAN -muodossa – sekä kopio Muksumassi Oy:n tilausvahvistuksesta Palautusosoite: Muksumassi Oy Siltapuistokatu 14 28100 Pori

Palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 – päivän vaihto ja palautusoikeus verkkokaupassa tekemilleen ostoksille. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Mikäli tilatussa tuotteessa on vika olettehan meihin yhteydessä puhelimitse puh. 0440-880610 tai sähköpostitse ([email protected]).

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

– nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi

– kopio Muksumassi Oy:n tilausvahvistuksesta

– Postin asiakaspalautus sopimustunnus: 631853

 

Palautusosoite:

Muksumassi Oy (Puuvillan kauppakeskus)

Siltapuistokatu 14

28100 Pori

Paketin voi palauttaa myös Postiin ilman osoitekorttia tai sopimustunnusta hakemalla koodin toimituksen alkuperäisellä lähetystunnuksella. https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/palautapaketti/

Suodattimet

Tuoteosasto

Tuoteryhmä

Tuotemerkit

Hinta

Hinta - slider
12000

Saatavuus