Yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus!

Asiakaspalvelu avoinna 10-18

044 0880 610

Siltapuistonkatu 14, Pori. Valtakatu 9, Rauma

Yrityksen tarina

Lastentarvike - ja leluliike Porissa, Raumalla ja netissä

Muksumassi Oy on suomalainen perheyritys, joka on perustettu Raumalla vuonna 1983. Ensimmäinen Leluliike Raumalla sijaitsi Valtapörssin yläkerrassa. Poriin Muksumassi Oy laajensi toimintansa vuonna 1991 Porin torin laidalle ja kauppakeskus Isokarhuun muutimme vuonna 1993. Muksumassi Oy työllistää yhteensä 11 henkilöä Raumalla sekä Porissa. Verkkoliiketoiminta on aloitettu vuonna 2010.

Olemme suomalainen lelujen- ja lastentarvikkeiden erikoisliike Satakunnassa, jolla on pitkä historia ja laaja vakiasiakaskunta.  Valikoimiimme kuuluu noin 15000 eri tuotetta, leluista lastentarvikkeisiin myös turvaistuimet sekä vaunut kuuluvat laaja-alaisesti valikoimiimme. Upeat myymälämme sijaitsevat Porissa kauppakeskus Puuvillassa sekä Raumalla Valtapörssissä. Porin myymälämme on yksi Suomen suurimpia alan yrityksiä, liiketila on huima 1000m2. Rauman myymälämme sijaitsee lähellä keskustaa ja liiketila on 700m2. Tarjoamme asiakkaillemme elämyksiä myymälöissämme huiman tuotevalikoiman sekä erinomaisen myymälähenkilökuntamme avulla. Myymälämme ovat upeasti somistettu ja asiakkaiden on mukava liikkua, jopa lastenvaunujen kanssa isojen käytävien ansiosta. Myymälähenkilökuntamme koulutetaan säännöllisesti, jolloin pystymme takaamaan asiakkaillemme ammattitaitoisen erikoispalvelun.

Myymälöissämme asiakkaat pääsevät testaamaan livenä myös laajaa ratas- ja lastenvaunu valikoimaamme. Valikoimistamme löytyvät kaikki Suomen suosituimmat turvaistuin, ratas- ja lastenvaunu valikoimat!

Little Dutch Vaaleansininen Puujuna Leluliike

Muksumassi on perinteinen suomalainen lelu -ja lastentarvikealan yritys, jossa ystävällinen ja asiantunteva palvelu.

Suodattimet

Tuoteosasto

Tuoteryhmä

Tuotemerkit

Hinta

Hinta - slider
12000

Saatavuus