Yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus!

Asiakaspalvelu avoinna 10-18

044 0880 610

Siltapuistonkatu 14, Pori. Valtakatu 9, Rauma

Smashers Monster Truck Monsteriauto

Valmistaudu rakentamaan, ajamaan kilpaa, kolaroimaan ja murskaamaan Smashers Monster Truck -yllätyksen parissa! Löydä ja rakenna oma monsteriauto murskaamalla tiesi hiekan ja liman läpi. Valmistele kuljettaja ennen kuin MURSKAAT 25 eeppisen yllätyksen läpi. Hanki omasi painamalla kaasu pohjaan ja kisaamalla!

Ikäsuositus 3+ vuotta

49,95

Aikaisempi 30 pvä alin hinta: 49,95.

Lisää Toivelistaan
Lisää Toivelistaan

Kuvaus

Valmistaudu rakentamaan, ajamaan kilpaa, kolaroimaan ja murskaamaan Smashers Monster Truck -yllätyksen parissa! Etsi monsteriauton osia murskaamalla tiesi hiekan ja liman läpi. Rakenna kuorma-autosi ja valmistele kuljettajasi, ennen kuin törmäät seinän läpi ja tapahtuu eeppinen kolari. Käytä elektroniliekkiä kuullaksesi kuorma-autosi jyrinän ja aja tiesi liikennekartioiden esteiden läpi hullussa murskaustoiminnassa. Löydettävissä on yli 25 monsteriautoyllätystä sekä kerättävissä 3 monsteriautoa. Hanki omasi nyt!

Yli 25 yllätystä: Tämä Smashers-pyörä on täynnä toimintaa ja monsteriautoyllätyksiä. Löydä kerättäviä hahmoja, tarroja, pokaali, elektroniliekki aidoilla äänillä ja paljon muuta!

Ikäsuositus 3+vuotta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Smashers Monster Truck Monsteriauto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suodattimet

Tuoteosasto

Tuoteryhmä

Tuotemerkit

Hinta

Hinta - slider
12000

Saatavuus