Yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus!

Asiakaspalvelu avoinna 10-18

044 0880 610

Siltapuistonkatu 14, Pori. Valtakatu 9, Rauma

Metal Machines pikkuautot setti

Metal Machines on uusi autosarja, jossa on laaja valikoima tyylikkäimpiä autoja. Jokaisessa paketissa on ainutlaatuinen kromattu auto. Luo oma kilpamaailmasi Metal Machines avulla. Kerää ne kaikki!

Ikäsuositus +3 vuotta

17,95

Kuvaus

Metal Machines pikkuautot setti

Metal Machines pikkuautot on uusi autosarja, jossa on laaja valikoima tyylikkäimpiä laadukkaita autoja. Jokaisessa paketissa on ainutlaatuinen kromattu auto. Luo oma kilpamaailmasi Metal Machines avulla. Kerää ne kaikki! Vapauta uudet Metal Machines -pikkuautot kilpailemaan keskenään ja erilaisia haasteita vastaan!

Ikäsuositus +3 vuotta

KERÄILTÄVYYS: Kerää uusia tyylikkäitä autoja. Sisustus, kromiominaisuudet, premium-vanteet ja suunnittelu ovat vasta alkua Metal Machines -laadulle. 10 auton pakkauksessa on yksi krominen keräilyharvinaisuus, jota et saa muista pakkauksita!

AUTON KOKO: 1:64 mittakaavan suosittu koko ainutlaatuisilla kuvioilla. Täydellinen lahja lapsille ja die cast-ajoneuvojen keräilijöille.

Yhteensopiva kaikkien Metal Machines -leikkisettien kanssa, mikä tarkoittaa, että voit käyttää autoasi missä tahansa tilanteessa ja hauskuus ei lopu koskaan.

PAKETTI SISÄLTÄÄ: 10 x Metal Machines-autoa

METAL MACHINES -LUPAUS: Metal Machines tuo sinulle nopeutta, haasteita ja toimintaa uusilla design-autoilla ja hauskoilla autoradoilla, joilla on uskomaton leikkiarvo.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Metal Machines pikkuautot setti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suodattimet

Tuoteosasto

Tuoteryhmä

Tuotemerkit

Hinta

Hinta - slider
12000

Saatavuus