Yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus!

Asiakaspalvelu avoinna 10-18

044 0880 610

Siltapuistonkatu 14, Pori. Valtakatu 9, Rauma

Britax Römer Swivel Turvaistuin Space Black

459,00

Aikaisempi 30 pvä alin hinta: 459,00.

Lisää Toivelistaan
Lisää Toivelistaan

Kuvaus

Britax Römer Swivel Turvaistuin on uusi istuin Britaxin valikoimassa! Tutustu SWIVELiin, elinikäiseen matkakumppaniisi! Syntymästä 7-vuotiaaksi (125 cm), se on lippusi vaivattomia automatkoja varten. Sen 360° kääntyvyyden ansiosta, lapsen nostaminen autoon ja sieltä pois käy helposti. Viihtyisä vastasyntyneiden lisäpehmuste hemmottelee vauvaasi, ja SWIVEL mukautuu hänen kasvaessaan koululaiseksi. Se on kuin taikaa , joka tuo mukavuutta ja turvallisuutta. 15 kuukauden (tai 76 cm) ikäisestä voit valita, seikkaileeko pikku tutkimusmatkailijasi selkä menosuuntaan vai kasvot menosuuntaan. Eikä siinä vielä kaikki! SWIVEL muuntautuu turvavyöistuimeksi jatkuvia turvallisia matkoja varten.

Katso, kuinka lapsesi kasvaa vaivattomasti SWIVEL-turvaistuimen kanssa! Tämän istuimen avulla lapsesi on turvassa syntymästä seitsemään ikävuoteen asti. Käännä istuin helposti auton ovea kohti, jotta voit kiinnittää pikkuisesi turvavyön. Ovatko kätesi täynnä kaikenlaisia välipaloja ja leluja lapsellesi, kun yrität säätää istuinta? Ei hätää! Tarvitset vain yhden vapaan käden kääntääksesi ja säätääksesi makuuasentoa samanaikaisesti. Lisäksi asennus on vaivatonta itsenäisten ISOFIX-kiinnikkeiden ansiosta. Nauti sujuvammista matkoista ja mukavammasta kyydistä SWIVELin kanssa.

Koe huolettomia seikkailuja SWIVELin kanssa. Istuimen ansiosta lapsesi voi matkustaa selkä menosuuntaan asennossa turvallisen 5-pistevaljaan avulla entistä pidempään – 4-vuotiaaksi asti (105 cm)! Se on hyväksytty UN R129 -standardien mukaisesti, jotka takaavat suojan jokaisella matkalla. Syvät, turvalliset laidat suojaavat pientä lastasi ulkopuolelta ja luovat turvallisen pesän. Tukeva tukijalka takaa turvallisen ja vakaan tuen – myös onnettomuuden sattuessa! SWIVEL on kumppanisi vanhemmuuden matkalla.

Anna vauvallesi paras alku SWIVELin monilla kallistusasennoilla, jotta hän voi tutkia maailmaa tai nukkua rauhassa. Mukana tuleva pitkäikäinen vastasyntyneelle tarkoitettu lisäpehmuste tarjoaa vielä enemmän kallistetun asennon – kodikkaan kotelon pienelle silmäterällesi (enintään 75 cm). Aika menee nopeasti ja vauvat kasvavat – säädettävä pääntuki takaa ihanteellisen asennon vauvasta leikki-ikäiseen asti. Lisäksi istuin muuntautuu 5-pistevaljaista (105 cm:iin asti) turvavyöistuimeksi, ja mukavat kallistusasennot ovat mukavat aina 7-vuotiaaksi asti!

Takuuaika 24kk

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Britax Römer Swivel Turvaistuin Space Black”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suodattimet

Tuoteosasto

Tuoteryhmä

Tuotemerkit

Hinta

Hinta - slider
12000

Saatavuus