Yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus!

Asiakaspalvelu avoinna 10-18

044 0880 610

Siltapuistonkatu 14, Pori. Valtakatu 9, Rauma

Gabby’s Dollhouse Gabby’s Flower Garden

Ihastuttava uutuus-sarja lapsille.  Kerää kaikki erilaiset figuurit. Pakkaus sisältää nuken, yllätyksen, hahmon, taiteilijasetin ja hyllyn. Paina Gabby´n päätä alaspäin, niin mekon väri vaihtuu.

Ikäsuositus +3 vuotta

20,95

Lisää Toivelistaan
Lisää Toivelistaan

Kuvaus

Gabby’s Dollhouse Gabby’s Flower Garden. Ihastuttava uutuus sarja lapsille!  Gabby-figuuri lisätarvikkeineen. Kun painat gabbyn päätä, aurinkolasit laskeutuvat alas, jos gabby ei halua käyttää aurinkolaseja, paina vain gabbyn päätä uudelleen ja ne nousevat takaisin. Kitty Fairy kissa auttaa Gabbyä istuttamaan kukkia puutarhaan. Gabbylla on myös yllätyslahja laatikossa, jonka hän haluaisi jakaa!

Kerää kaikki erilaiset suositut Gabby´s Dollhouse figuurit. Pakkaus sisältää nuken, yllätyksen, hahmon, aurinkolasit, kukan ja siivet. Paina Gabby´n päätä alaspäin, niin aurinkolasit laskeutuvat Gabby´n silmille. Gabby’s Dollhouse Gabby’s Flower Garden Muksumassista!

Paina Gabby Girl -keräilyhahmon kissankorvia, jotta Gabbyn vaaleanpunaiset aurinkolasit putoavat hänen kasvoilleen! Paina kissan korvia uudelleen nostaaksesi ne!
Tämä hauska figuurisetti sisältää Kitty Fairy -figuurin, keijun siivet -tarvikkeen, jota Gabby voi käyttää, sekä Dollhouse Delivery -pakkauksen paljastaaksesi mysteeriasteen!
Lisää teeskentelyleikkisi tarinankerrontaa sarjan puunrungon ja kukan avulla. Liikuta sitä saadaksesi sen tanssimaan! Käytä mielikuvitustasi seikkailuihin Gabbyn ja Kitty Fairyn kanssa!
Flower-rific Garden Setissä on QR-koodi Dollhouse Deliveryn sisällä – skannaa se saadaksesi eksklusiivisen palkinnon ilmaisessa Gabby's Dollhouse -sovelluksessa (saatavilla iOS- ja Android-laitteille)!
Gabbyn nukkekodin nuket, nukkekodin huonekalut, pehmolelut ja lasten lelut ovat mahtavia syntymäpäivä- ja joululahjoja yli 3-vuotiaille lapsille.
Sisältää: 1 Gabby Girl -figuuri, 1 Kitty Fairy -figuuri, 1 huonekalu, 1 nukkekotitoimitus, 2 lisätarviketta

Ikäsuositus +3 vuotta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Gabby’s Dollhouse Gabby’s Flower Garden”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suodattimet

Tuoteosasto

Tuoteryhmä

Tuotemerkit

Hinta

Hinta - slider
12000

Saatavuus