Yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus!

Asiakaspalvelu avoinna 10-18

044 0880 610

Siltapuistonkatu 14, Pori. Valtakatu 9, Rauma

Gabby’s Dollhouse Gabby’s Art Studio

Gabby´s Dollhouse ihastuttava uutuus sarja lapsille.  Kerää kaikki erilaiset suositut Gabby´s  figuurit. Pakkaus sisältää nuken, yllätyksen, hahmon, taiteilijasetin ja hyllyn. Paina Gabby´n päätä alaspäin, niin mekon väri vaihtuu.

Ikäsuositus +3 vuotta

20,95

Lisää Toivelistaan
Lisää Toivelistaan

Kuvaus

Gabby’s Dollhouse Gabby’s Art Studio. Kun painat Gabbyn päätä, hänen mekkonsa muuttuu tahrattomasta moniksi erilaisiksi maalipisteiksi, jotka osoittavat, että Gabby on työskennellyt kovasti taideteoksensa parissa. Baby Box Cat on Gabbyn kanssa ja hän auttaa saamaan kaikki materiaalit Gabbylle, jotta hänen ei tarvitse siirtyä pois mestariteoksestaan! Gabbylla on myös yllätyslahja laatikossa, jonka hän haluaisi jakaa!

Kerää kaikki erilaiset suositut Gabby´s Dollhouse figuurit. Pakkaus sisältää nuken, yllätyksen, hahmon, taiteilijasetin ja hyllyn. Paina Gabby´n päätä alaspäin, niin mekon väri vaihtuu. Gabby’s Dollhouse Muksumassin verkkokaupasta, sekä Porin ja Rauman myymälästä. Kerää koko sarja!

Maalaa mestariteos Gabby’s Dollhouse Gabby’s Art Studio setin avulla! Tämä hauska lelusarja sisältää 3,8 tuuman Gabby Girl -keräilyhahmon, Baby Box Cat -figuurin, taidekaappihuonekalun, maalipalettitarvikkeen sekä Dollhouse Delivery -laatikon, jonka sisällä on yllätystarvike! Esittelyn jälkeen käytä mielikuvitustasi pelataksesi omia seikkailujasi Gabbyn ja Baby Box Catin kanssa! Aseta paletti tai yllätystarvike Gabbyn käteen ja auta häntä olemaan luova studiossa. Paina Gabbyn kissan korvia ja katso, kuinka hänen housunsa muuttuu puhtaasta maaliroiskeeksi!

Ikäsuositus +3 vuotta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Gabby’s Dollhouse Gabby’s Art Studio”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suodattimet

Tuoteosasto

Tuoteryhmä

Tuotemerkit

Hinta

Hinta - slider
12000

Saatavuus