Yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus!

Asiakaspalvelu avoinna 10-18

044 0880 610

Siltapuistonkatu 14, Pori. Valtakatu 9, Rauma

Gabby’s Dollhouse Gabby Girl

Gabby´s Dollhouse Gabby Girl, ihastuttava hahmo suosikki sarjasta. Pakkaus sisältää Gabby girl nuken sekä kissakorvat. Kerää kaikki erilaiset suositut Gabby´s Dollhouse figuurit.

Alkuperäinen hinta oli: 30,00€.Nykyinen hinta on: 27,95€.

Aikaisempi 30 pvä alin hinta: 27,95.

Varasto loppu

Varasto loppu

Kuvaus

Gabby’s Dollhouse Gabby Girl, ihastuttava hahmo suosikki sarjasta. Pakkaus sisältää Gabby girl nuken sekä kissakorvat. Kerää kaikki erilaiset suositut Gabby´s Dollhouse figuurit.

Vietä aikaa Gabbyn Nukketalon ihastuttavan Gabbyn kanssa aivan uuden Gabby- nuken avulla. Nukke on täynnä realistisia yksityiskohtia päästä varpaisiin, tämä 20,3 cm nukke herättää Gabbyn eloon. Gabbyn päällä on hänen ohjelmastansa tuttu klassinen asu, siihen kuuluu tennarit, farkut, joissa on kisumerkki, kangastoppi ja hänen tunnusomaiset kissakorvansa. Hänen kissakorvapantansa voi ottaa pois, hänellä on pehmeät kiharat hiukset, joita voit muotoilla. Hän näyttää aivan samalta kuin ohjelmassa, tämä lasten nukke on täydellinen kumppani, jonka kanssa leikkiä omia jännittävä tarinoita kotona. Voit asetella Gabbyn käsiä ja jalkoja ja käyttää mielikuvitustasi luodaksesi uudelleen lempihetkiäsi ohjelmasta. Gabby nukke on mahtava lahja lapsille ja ohjelman faneille. Liity uuden parhaan ystäväsi Gabbyn seuraan loputtomiin seikkailuihin Gabby’s Dollhouse Gabby Girl- nuken kanssa. 3+.

Ikäsuositus +3 vuotta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Gabby’s Dollhouse Gabby Girl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suodattimet

Tuoteosasto

Tuoteryhmä

Tuotemerkit

Hinta

Hinta - slider
12000

Saatavuus