Yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus!

Asiakaspalvelu avoinna 10-18

044 0880 610

Siltapuistonkatu 14, Pori. Valtakatu 9, Rauma

Britax Smile 4 Comfort plus starttipaketti Jade Green

1,469,00

Varasto loppu

Varasto loppu

Kuvaus

Uutuus Britax Smile 4 Comfort plus-paketti

Upea Comfort-paketti on neljäosainen matkustusjärjestelmä, joka sisältää uuden BABY-SAFE 5Z -turvakaukalon. BABY-SAFE 5Z voidaan helposti nostaa pois autosta ja kiinnittää suoraan rattaiden runkoon* yhdellä napsautuksella. Comfort-paketti sisältää myös ergonomisen SMILE 4 -vaunukopan ja SMILE 4 -rattaan. SMILE 4 -vaunukoppa tarjoaa vauvallesi suojaisan ja mukavan makuuasennon, ja kaksoisjousitetut SMILE 4 -rattaat varmistavat pehmeän ja häiriöttömän kyydin kaikenlaisissa maastoissa. Sekä Flex base5Z alustan, johon on helppo turvakaukalo kiinnittää, alusta kääntyy huikeat 360¤.

Britaxin Starttipaketti tarjoaa kaiken mahdollisen, mitä tarvitset lapsen turvalliseen kuljettamiseen SMILE 4 -lastenrattaissa vastasyntyneestä aina 4-vuotiaaksi (22 kg) saakka. Kaksiosaiseen Travel System -järjestelmään kuuluu SMILE 4 -vaunukoppa, jossa vauvallasi on tilaa kasvaa. Sen mukana tulee pehmeä, mukava patja, joka varmistaa vauvasi ergonomisen makuuasennon ensimmäisten kuukausien ajan. Järjestelmään kuuluu SMILE 4 -lastenrattaiden runko ja istuinosa, joiden ensiluokkainen kaksoisjousitus varmistaa sujuvan ja mukavan ajon kaikissa maastoissa.

Britaxin SMILE 4 rattaat pelastavat arkesi ja auttavat sinua ja pikkuistasi löytämään äärimmäisen mukavuuden. Ensiluokkaista 3-in-1-liikkumisratkaisua voidaan käyttää syntymästä aina neljän vuoden ikään saakka, ja se tarjoaa täyden joustavuuden tien päällä. Vaihda vaivattomasti vaunukopan, turvakaukalon ja istuinosan välillä – ja kohtaa jokainen tilanne hymyillen. Erinomainen etupyörien jousitus ja keskelle sijoitettu rungon jousitus takaavat mukavan ajon, kun taas kapea, vain 57 cm leveä muotoilu mahdollistaa liikkumisen kapeimmillakin poluilla.

Britaxin Smile 4 – vaunukoppa on vauvasi ensimmäisten kuukausien aikana paras ja terveellisin valinta pitkille kävelymatkoille, koska pienokaisesi saa olla kokonaan makuulla. SMILE 4 -vaunukoppa, jossa on pehmeä vuori ja hyvä pito, sopii täydellisesti SMILE 4 -rattaisiisi. Vaunukoppa tarjoaa vauvallesi runsaasti tilaa kasvaa, kunnes hän on valmis siirtymään istuma-asentoon. Se on pehmustettu kauttaaltaan, ja suuren kuomun ja verhon ansiosta vauvasi on suojassa koko ajan.

BABY-SAFE 5Z on tähän mennessä kevyin ja innovatiivisin Britaxin turvakaukalo. Siinä on Ergo Recline, joka varmistaa aina vauvasi ihanteellisen makuuasennon, mikä tekee matkanteosta vielä mukavampaa ja turvallisempaa. BABY-SAFE 5Z kulkee vauvasi mukana syntymästä aina 15 kuukauden ikään asti, ja se voidaan asentaa FLEX BASE 5Z -alustaan, ajoneuvon turvavyöhön tai erilaisiin rattaisiin.

Ergo Recline vie turvallisuuden, mukavuuden ja ergonomisuuden uudelle tasolle. Makuuasennossa vauvan asennosta tulee matalampi ja ergonomisempi, mikä tukee ja edistää selkärangan tervettä kehitystä ja pitää hengitystiet avoimina. Kiinnitä ja irrota Ergo Recline nopeasti – missä ikinä olettekaan. Sitä voidaan käyttää sekä auton sisällä että ulkopuolella, joten vauvasi voi nukkua turvallisesti jokaisella matkalla.

Suunniteltu mukavaan matkantekoon: Vain 3,9 kg painava BABY-SAFE 5Z on erittäin kevyt ja mukava kantaa. Erittäin suuri aurinkokatos on helposti säädettävissä tarjoamaan optimaalisen suojan vauvallesi. Alustasta irrotus on erittäin helppoa, ja lisäksi Ergo Recline voidaan kiinnittää ja irrottaa yhdellä kädellä, mikä tarjoaa lisää joustavuutta tien päällä. BABY-SAFE 5Z -alustaa voidaan käyttää myös Britax römerin ja johtavien merkkien.*

*Tarkista yhteensopivat vaunut ja rattaat.

Käännä, käytä ja irrota esteettömästi – kääntyvä alusta. Kun BABY-SAFE 5Z on asennettu Flex base 5Z -alustaan, pikkuisen asettaminen istuimeen ja valjaiden kiinnittäminen käyvät helposti ja nopeasti. Käännä alusta vain avointa auton ovea kohti esteetöntä käyttöä varten. Koska vapautuspainike pyörii BABY-SAFE 5Z -alustan mukana, pääset siihen helposti käsiksi milloin tahansa – mikä tekee turvakaukalon irrottamisesta entistä helpompaa.

 

Takuu-aika Smile 4 yhditelmävaunut 3 vuotta sekä Baby safe 5Z Turvakaukalo sekä flex- base 5Z alusta 24kk

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Britax Smile 4 Comfort plus starttipaketti Jade Green”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suodattimet

Tuoteosasto

Tuoteryhmä

Tuotemerkit

Hinta

Hinta - slider
12000

Saatavuus