Yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus!

Asiakaspalvelu avoinna 10-18

044 0880 610

Siltapuistonkatu 14, Pori. Valtakatu 9, Rauma

Britax Römer Smile 5Z Yhdistelmävaunut

Britax Römer Smile 5Z Yhdistelmävaunut jade green

Britax Römerin Upea Uutuus SMILE 5Z yhdistelmä vaunut tarjoavat äärimmäistä joustavuutta. Vanhemmuus tuo mukanaan kaikenlaisia haasteita – kiireisistä kauppareissuista mutaisiin kävelyretkiin maaseudulla – tarvitset siis luotettavan matkajärjestelmän selviytyäksesi kaikesta, mitä elämä tuo tullessaan. Vaihda vaivattomasti vaunukopan, turvakaukalon ja istuinosan välillä, jotta lapsesi voi matkustaa mukavasti – syntymästä 4 vuoden ikään saakka.

999,00

Lisää Toivelistaan
Lisää Toivelistaan

Kuvaus

Britax Römer Smile 5Z Yhdistelmävaunut jade green

Upeat Britax Römerin SMILE 5Z yhdistelmävaunut tarjoavat äärimmäistä joustavuutta. Vanhemmuus tuo mukanaan kaikenlaisia haasteita – kiireisistä kauppareissuista mutaisiin kävelyretkiin maaseudulla – tarvitset siis luotettavan matkajärjestelmän selviytyäksesi kaikesta, mitä elämä tuo tullessaan. Vaihda vaivattomasti vaunukopan, turvakaukalon ja istuinosan välillä, jotta lapsesi voi matkustaa mukavasti – syntymästä 4 vuoden ikään saakka.

Keleistä riippumatta onko lämmintä ja aurinkoista minuutin ajan vai kylmää ja sateista? SMILE 5Z varmistaa, että olet aina hyvin varustautunut, säällä kuin säällä. Käytä UPF 50+ -kuomua suojataksesi lasta auringolta ja säädä lämpötilaa tuuletusikkunoilla, jotka antavat lapsellesi tuulahduksen raitista ilmaa. Suojaa samalla vauvaasi kylmyydeltä, tuulelta ja sateelta erittäin suurella kuomulla ja paranna näkyvyyttä pimeinä talvi-iltoina 360°-heijastimilla, jotka lisäävät turvallisuuttasi. SMILE 5Z -rattaat ovat lisäksi supertyylikkäät, joten näytätte aina hyvältä.

Liikutko mukulakivikaduilla vai metsäpolkua pitkin? Rentoudu – SMILE 5Z -rattaiden edistynyt keskusjousitus ja tasapainottavat etupyörät takaavat pehmeän ajon pienokaisellesi. Liikkeellä kaupungilla? Liiku mukavasti ahtaissa paikoissa kapean muotoilun ja erittäin joustavasti kääntyvien pyörien avulla. Sinun ei myöskään koskaan tarvitse pelätä renkaiden tyhjenemistä kestävien, puhkeamattomien renkaiden ansiosta.

Lapset kasvavat nopeasti, joten SMILE 5Z kasvaa heidän mukanaan – syntymästä 22 kg:n painoon saakka (noin 4-vuotiaaksi). Vaihda vaivattomasti vaunukopan, turvakaukalon ja istuinosan välillä ja varmista lapsesi erinomainen ajomukavuus joka tilanteessa ja nauti vaunujen pitkäkestoisesta käytöstä. Toimitukseen sisältyvät lisäksi adapterit uuden BABY-SAFE 5Z* -turvakaukalon kiinnittämiseksi SMILE 5Z -rattaisiin. Helppoa.

*ne ovat yhteensopivat myös BABY-SAFE 3 i-SIZE -turvakaukalon kanssa. (turvakaukalot myydään erikseen, ei sis.)

Sinun ei tarvitse ostaa isompaa autoa – SMILE 5Z taittuu kompaktiin kokoon ja automaattinen lukitus pitää sen kiinni ja helpottaa käsittelyä, kunnes haluat taas käyttää niitä. Se myös pysyy pystyssä kasattuna mahtuen pieneen tilaan, kun tilaa on vähän. Integroidun työntöaisan suojuksen ansiosta se ei osu likaiseen maahan.

Pysy trendikkäänä 5Z:n tyylikkään, tekonahkaisen, pehmeäpintaisen työntöaisan avulla. Säädä työntöaisan korkeus aikuisen pituuden mukaan, niin sinä tai rakkaasi voivat mukavasti viedä vauvan kävelylle tutkimaan maailmaa.

Päiväunien aika? Tarjoa lapsellesi mukava asento säätämällä istuin pystyasentoon, kallistamalla sitä taaksepäin tai makuuasentoon yhdellä kädellä. Säädettävän jalkatuen ansiosta makuuasentoon taitettuna rattaat suojaavat lasta joka puolelta.

SMILE 5Z kasvaa lapsesi mukana, joten se tarjoaa lapselle aina mukavan asennon. Kaksi jalkatukea – yksi istuinosassa ja toinen rungossa – tarjoavat lapsellesi mahdollisuuden lepuuttaa jalkojaan luonnollisesti, jotta hän voi keskittyä nauttimaan seikkailusta.

Ominaisuudet:

  • Käyttöaika syntymästä noin 4-ikävuoteen
  • Vaunukoppa 2cm leveämpi kuin (smile 4)
  • Säädettävä työntöaisa
  • Kapea muotoilu
  • Ratasosassa Makuuasentoon säädettävä selkätuki ja jalkatuki
  • Käännettävä istuinosa
  • tärinä vapaat eturenkaat
  • helppo kasausmekanismi
  • yhteensopivat turvakaukalon kanssa

 

TAKUUAIKA 3 VUOTTA

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Britax Römer Smile 5Z Yhdistelmävaunut”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suodattimet

Tuoteosasto

Tuoteryhmä

Tuotemerkit

Hinta

Hinta - slider
12000

Saatavuus