Yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus!

Asiakaspalvelu avoinna 10-18

044 0880 610

Siltapuistonkatu 14, Pori. Valtakatu 9, Rauma

Cybex Talos S Lux Yhdistelmävaunut

Cybex Talos S LUX yhdistelmävaunut

Näppärät Cybex Talos S LUX yhdistelmävaunut, jotka soveltuvat jokapäiväiseen käyttöön, erilaisessa maastossa tai kaupungissa. Rattaiden mukana myös jalkapeite. Käytettävissä vastasyntyneestä 22 kg saakka.

919,90

Lisää Toivelistaan
Lisää Toivelistaan

Kuvaus

Cybex Talos S Lux Yhdistelmävaunut

Cybexin Talos S LUX yhdistelmävaunuilla seikkaillaan melkein missä vaan. Ketterät ja kompaktit Talos S LUX yhdistelmävaunut on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön. Puhkeamattomat maastorenkaat ja erityinen jousitus mahdollistavat liikkumisen myös epätaisaisemmassa maastossa. Kevyen ohjattavuutensa vuoksi rattaat sopivat loistavasti myös kaupunkiolosuhteisiin, Super pitkä kuomu ja mukana tuleva jalkapeite antavat suojaa talven tuiskuissa ja matka jatkuu myös unen yllättäessä sillä ratas säätyy täysin makaavaan asentoon. Yhden käden säädöt helpottavat käyttöä ja kompakti kasaus kuljettamista sekä säilytystä.

 

 • Käyttöaika vastasyntyneestä n. 4 v. saakka
 • Selkänoja säätyy yhdellä kädellä täysin makaavaan asentoon
 • Työntöaisa säätyy yhdellä kädellä eri mittaisille työntäjille
 • Istuinosa käännettävissä kasvot työntäjään tai kasvot menosuuntaan
 • Cybexin Cot S vaunukoppa
 • jalkapeite sisältyy
 • XXL UPF50+ kuomu kahdella ilma-aukolla
 • Turvavaljaat, vöiden kiristys onnistuu yhdellä kädellä
 • Erikseen jousitetut eturenkaat ja runkojousitus takana mahdollistavat maastokäytön
 • Puhkeamattomat maastorenkaat
 • Tavarakoriin esteetön pääsy
 • Yhden käden kasausmekanismi
 • Pysyy kasattuna itsestään pystyssä
 • 4-in-1 Travel System

 

Talos S LUX lastenrattaat on suunniteltuu maastokäyttöön, kevyen ohjattavuuden vuoksi ne sopivat toki loistavasti myös kaupunkikäyttöön. Runkojousitus takana yhdistettynä erikseen jousitettuihin eturenkaisiin sekä puhkeamaton maastorengas mahdollistavat sujuvan rullailun epätasaisessakin maastossa. Helppoutta lapsiarkeen tuo yhden käden säädöt. Työntöaisa säätyy nappia painamalla oikeaan ergonomiseen korkeuteen näppärästi vaikka kesken matkan. Lapselle maksimaalisen mukavuuden tuo tilava ratasistuin, joka sekin säätyy portaittain yhdellä kädellä, täysin makaavaan asentoon. Rattaassa on vetovaljaat, eli lapsen laittaminen rattaaseen käy käden käänteessä, sillä valjaiden kiristys käy yhdellä kädellä vetämällä. Myös kasaus onnistuu yhdellä kädellä, voit siis helposti pitää lasta samalla sylissä. Ratas pysyy kasattuna itsestään pystyssä helpottaen säilytystä.

Rattaiden mukana tuleva jalkapeite säästää sinut sen hankkimiselta lisävarusteena! Jalkapeite yhdistettynä super pitkään kuomuun, antaa täyden suojan talven tuiskuissa seikkaillessa. Jatkettavassa UPF50+ kuomussa on kaksi erikseen avattavaa mesh-kankaista kurkistus-/tuuletusaukkoa, joista ilma pääsee hyvin kiertämään lämpiminäkin kesäpäivinä ja voit pitää huoletta kuomua ala-asennossa suojaamassa lasta esim. päiväunien aikaan.

Istuin on asetettavissa kasvot työntäjään tai kasvot menosuuntaan päin, jolloin lapsi viihtyy hyvin rattaassa ihan pienestä taaperoksi ja leikki-ikäiseksi saakka. Painoraja rattaalla on 22 kg, eli se on käytettävissä n. 4 vuotiaaksi saakka. Tilavaan tavarakoriin on esteetön pääsy ja sinne mahtuu 10 kg tavaraa joka on kätevää kauppareissuilla tai matkallakin.

Talos S ratas säätyy täysin makaavaan asentoon, jolloin sitä voi käyttää heti vastasyntyneestä pehmeän kantokopan kanssa. Cybexin Cot S vaunukoppa on kiinnitettävissä rattaan runkoon vastasyntyneelle. Lisävarusteena saatavien adapterien kanssa runkoon kiinnittyy myös turvakaukalo, eli Talos S LUX rattaalla on neljä eri tapaa kulkea.

Tarkemmat tiedot:

Rattaan koko:  81 – 91 x 60,5 x 100 – 110 cm

Rattaan koko kasattuna: 65 x 48,5 x 40 cm

Rattaan painoraja: 22 kg

Tavarakorin painoraja: 10 kg

 

Kuosivaihtoehdot:

Taupe runko / Seashell Beige (ruskea työntöaisa ja turvakaari)

Taupe runko / Sky Blue (ruskea työntöaisa ja turvakaari)

Silver runko / Ocean Blue (ruskea työntöaisa ja turvakaari)

Silver runko / Lava Grey (ruskea työntöaisa ja turvakaari)

Musta runko / Moon Black (musta töntöaisa ja turvakaari) 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Cybex Talos S Lux Yhdistelmävaunut”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suodattimet

Tuoteosasto

Tuoteryhmä

Tuotemerkit

Hinta

Hinta - slider
12000

Saatavuus