Yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus!

Asiakaspalvelu avoinna 10-18

044 0880 610

Siltapuistonkatu 14, Pori. Valtakatu 9, Rauma

Squishmallows 30 cm

UUTUUS Suositut Squishmallow isot pehmot, joiden koko on noin 30 cm!

Ikäsuositus +0 v.

Alkuperäinen hinta oli: 29,00€.Nykyinen hinta on: 20,95€.

Aikaisempi 30 pvä alin hinta: 20,95.

Varasto loppu

Varasto loppu

Kuvaus

Squishmallows 30 cm. Maailman laajuisesti valitut suosikki pehmolelut koko perheelle!

Tuotteesta saatavilla montaa eri vaihtoehtoa, toimitamme tuotteen varastotilanteen mukaan. Halutessasi jonkin tietyn pehmon, voit tiedustella osoitteesta [email protected]

Hei, me olemme Squishmallows®! Herttaiset, halittavat Squishmallows  pehmolelut täyttävät sydämemme rakkaudella ja kiintymyksellä. Vuodesta 2017 lähtien monipuoliset Squishmallowsit ovat kasvaneet ilmiöksi. Nämä ihastuttavat pehmot ovat turvanasi niin nukkumaan mennessä, jokapäiväisissä leikeissä ja vaikka keräilykohteena. Kun kerättävänä on yli 1 000 Squishmallows-hahmoa, nuoret fanit voivat pyrkiä olemaan suosikkihahmonsa kaltaisia. Jokaisella Squishmallowsilla on oma ainutlaatuinen nimi ja tarina, joka lisää hauskuutta.

Pehmeä, vaahtokarkkeja muistuttava rakenne ja polyesteri, ja niitä on saatavana eri kokoisina 3,5-tuumaisista kiinnikkeistä erittäin suuriin 24-tuumiin. Squishmallows-tuotelinja laajenee edelleen muilla tyyleillä, kuten Hug Mees™, Stackables, Mystery Squad, Flip-A-Mallows ja monet muut. Squishmallows 36 cm on kaikkien lasten ja lastenmieleisten toivelahja!

Muksumassista löydät useita eri näköisiä ja kokoisia Squishmallows- hahmoja joista löydät oman suosikkisi. Jokaisella hahmolla on oma ainutlaatuinen nimi ja tarina, jotka tuovat leikkeihin lisää hauskuutta.

Ikäsuositus +0 vuotta

Valmistajan sivut

Lisätiedot

Paino 1,100000 kg (kilogramma)

Suodattimet

Tuoteosasto

Tuoteryhmä

Tuotemerkit

Hinta

Hinta - slider
12000

Saatavuus