Yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus!

Asiakaspalvelu avoinna 10-18

044 0880 610

Siltapuistonkatu 14, Pori. Valtakatu 9, Rauma

Squishmallows Flip a Mallows kääntöpehmo

HUIPPU-UUTUUS!! Squismallow-pehmojen suosio on huipussaan. Nämä ihanat kääntöpehmot vaihtavat ulkoasuaan kun käännät pehmon toisinpäin.

Tuotteesta on saatavilla useita vaihtoehtoja, joten toimitamme varastotilanteen mukaan. Pehmon koko on noin 10 cm. Ikäsuositus +0 v.

Alkuperäinen hinta oli: 15,00€.Nykyinen hinta on: 11,95€.

Aikaisempi 30 pvä alin hinta: 11,95.

Varasto loppu

Tuotenumero: 722433 Kategoriat: , ,

Varasto loppu

Kuvaus

HUIPPU-UUTUUS!! Squishmallows Flip. Squismallow-pehmojen suosio on huipussaan. Nämä ihanat kääntöpehmot vaihtavat ulkoasuaan kun käännät pehmon toisinpäin.

Tuotteesta saatavilla montaa eri vaihtoehtoa, toimitamme tuotteen varastotilanteen mukaan. Halutessasi jonkin tietyn pehmon, voit tiedustella osoitteesta [email protected]

Herttaiset, halittavat Squishmallows Flip pehmolelut täyttävät sydämemme rakkaudella ja kiintymyksellä. Vuodesta 2017 lähtien monipuoliset Squishmallowsit ovat kasvaneet ilmiöksi. Nämä ihastuttavat pehmot ovat turvanasi niin nukkumaan mennessä, jokapäiväisissä leikeissä ja vaikka keräilykohteena.

Muksumassista löydät useita eri näköisiä ja kokoisia Squishmallows- hahmoja joista löydät oman suosikkisi. Jokaisella hahmolla on oma ainutlaatuinen nimi ja tarina, jotka tuovat leikkeihin lisää hauskuutta.

Tuotteesta on saatavilla useita vaihtoehtoja, joten toimitamme varastotilanteen mukaan.

Pehmon koko on noin 10 cm. Ikäsuositus +0 v.

Lisätiedot

Paino 0,100000 kg (kilogramma)

Suodattimet

Tuoteosasto

Tuoteryhmä

Tuotemerkit

Hinta

Hinta - slider
12000

Saatavuus