Yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus!

Asiakaspalvelu avoinna 10-18

044 0880 610

Siltapuistonkatu 14, Pori. Valtakatu 9, Rauma

Littlest Pet Shop

Suodattimet

Tuoteosasto

Tuotemerkit

Hinta

Hinta - slider
12000

Saatavuus

Näytetään kaikki 13 tulosta

Söpöt Littlest Pet Shop -eläinhahmot Muksumassin valikoimasta!
Onko lähipiirissäsi pieniä tyttöjä tai poikia? Jos on, niin tuskinpa olet voinut välttyä kuulemasta Pienistä hellyttävistä hahmoista, Littlest Pet Shopeista. Ne ovat leluvalmistaja Hasbron valmistamia pieniä eläinfiguureita. Littlest Pet Shop -hahmoja, tuttavallisemmin petsejä on valmistettu yli 3000 erilaista. Ensimmäiset tulivat jo vuonna 2005, jonka jälkeen niiden menestys on ollut hurja.

Söpöydellä markkinointia
Littlest Pet Shop -figuureiden suosion myötä niiden varusteet ovat kehittyneet. Lemmikeille valmistetaan nykyään erilaisia vaatteita, asusteita ja koteja. Myös pehmoleluja tehdään Littlest Pet Shop -hahmoista. Puhelimelle tai tabletille on myös hurja määrä erilaisia Littlest Pet Shop -pelejä, sekä niistä on vuonna 2012 tehty lasten animaatiosarja, joka perustuu juuri Hasbron Littlest Pet Shop -leluihin. Sarjassa päähenkilö Blythe-tyttö tulee lemmikkieläinkaupan naapuriin asumaan ja siitä syntyy tytön ja lemmikkien yhteinen, vauhdikas arki.

Pienet lelut viehättävät lasta
Pienillä leluilla lapsen on helppo leikkiä ja siksi ne juuri kiehtovatkin lasta. Pienen Littlest Pet Shop -hahmon voi helposti ottaa kauppareissulle tai hammaslääkäriin mukaan. Myös kotioloissa hauskat leikit on helppo toteuttaa pienillä hahmoilla, koska ne eivät yleensä sotke koko huonetta.

Littlest Pet Shop -hahmoja myydään usein yksittäisinä, kuten esimerkiksi Littlest Pet Shop -figuuri, yksittäispakattu hahmo, jolla pieni lemmikin tarvike mukana. Vaihtoehtoisesti hahmojen lukua voi helposti kasvattaa ostamalla kerralla useampi kappale. Silloin kannattaa valita Littlest Pet Shop Collection Pack -tyylinen paketti, jossa saat helposti useammanlaisia hahmoja.

Suodattimet

Tuoteosasto

Tuotemerkit

Hinta

Hinta - slider
12000

Saatavuus