Yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus!

Asiakaspalvelu avoinna 10-18

044 0880 610

Siltapuistonkatu 14, Pori. Valtakatu 9, Rauma

X-Shot Skins Poppy Playtime -pyssy

Mikä aika on? On POPPY PLAYTIME -aika! Yhden nuolen kapasiteetin ja kahden edessä säilytettävän nuolen ansiosta ase on helppo ladata uudelleen, joten olet aina valmis taistoon. Jokaisen laukauksen jälkeen palautuva Flux voi osua kohteisiin jopa 27 metrin päästä, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan aseen. Metsästä kaikki 6 Poppy Playtime -skiniä ja löydä harvinaiset aseet. Valitse poikkeavasti, valitse X-Shot Skins.

Ikäsuositus +8 vuotta

12,95

Aikaisempi 30 pvä alin hinta: 12,95.

Lisää Toivelistaan
Lisää Toivelistaan

Kuvaus

Mikä aika on? On POPPY PLAYTIME -aika! Yhden nuolen kapasiteetin ja kahden edessä säilytettävän nuolen ansiosta ase on helppo ladata uudelleen, joten olet aina valmis taistoon. Jokaisen laukauksen jälkeen palautuva Flux voi osua kohteisiin jopa 27 metrin päästä, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan aseen. Metsästä kaikki 6 Poppy Playtime -skiniä ja löydä harvinaiset aseet. Löydätkö X-Legendary-skinin, jonka löytämisen mahdollisuus on 1:1000. Valitse poikkeavasti, valitse X-Shot Skins.

Valitse skini: Mikä aika on? On POPPY PLAYTIME -aika! Osallistu taistoon Playtime Co. -suosikkihahmojesi kanssa Poppy Playtime -skinien avulla.
Laukaisuteho: X-Shot Skins Flux voi tuhota vihollisesi jopa 27 metrin päästä ja se palautuu jokaisen laukauksen jälkeen!
Nuolikapasiteetti: X-Shot Skins Flux -aseeseen mahtuu yksi nuoli, joka nopeuttaa aseen lataamista, ja lisäksi aseessa on tilaa kahdelle nuolelle.
Harvinaiset skinit: Metsästä kaikki 6 Poppy Playtime -skiniä ja löydä harvinaiset aseet. Löydätkö X-Legendary-skinin, jonka löytämisen mahdollisuus on 1:1000.
Air Pocket -teknologia: X-Shot Skins sisältää Air Pocket Technology -nuolia, jotka voidaan ampua pidemmälle, nopeammin ja tarkemmin!

Tuotteesta saatavilla montaa eri vaihtoehtoa, toimitamme tuotteen varastotilanteen mukaan. Halutessasi jonkin tietyn mallin, voit tiedustella osoitteesta [email protected]

Ikäsuositus +8 vuotta

Suodattimet

Tuoteosasto

Tuoteryhmä

Tuotemerkit

Hinta

Hinta - slider
12000

Saatavuus