Yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus!

Asiakaspalvelu avoinna 10-18

044 0880 610

Siltapuistonkatu 14, Pori. Valtakatu 9, Rauma

X-Shot Insanity Berzerko -ase

X-Shot Insanity tarjoaa mielettömiä komboja, ammuksia ja toimintaa! X-Shot Insanity Berzerko teho riittää 27 metrin päässä oleviin kohteisiin! Tämä ase päihittää kilpailijat, sillä se ampuu 8 nuolta sekunnissa pyörivän piipun avulla, ja lisäksi siinä on mieletön määrä nuolien säilytysyksiköitä, joihin mahtuu 66 nuolta, jotta pysyt taistelussa varustautuneena ja ladattuna.

Ikäsuositus +8 vuotta

Alkuperäinen hinta oli: 39,00€.Nykyinen hinta on: 34,95€.

Aikaisempi 30 pvä alin hinta: 34,95.

Lisää Toivelistaan
Lisää Toivelistaan

Kuvaus

X-Shot Insanity tarjoaa mielettömiä komboja, ammuksia ja toimintaa! X-Shot Insanity Berzerko teho riittää 27 metrin päässä oleviin kohteisiin! Tämä ase päihittää kilpailijat, sillä se ampuu 8 nuolta sekunnissa pyörivän piipun avulla, ja lisäksi siinä on mieletön määrä nuolien säilytysyksiköitä, joihin mahtuu 66 nuolta, jotta pysyt taistelussa varustautuneena ja ladattuna. Käytä salamalaukaisumekanismia iskeäksesi kilpailijoihin ennen kuin he huomaavat sinut. X-Shot sisältää Air Pocket Technology -nuolia, jotka voidaan ampua pidemmälle, nopeammin ja tarkemmin. Yhdistä Berzerko muiden Insanity-aseiden kanssa, jotta saat kaikkein hulluimman aseen!

Laukaisuteho: Päihitä taistossa vastustajat jopa 27 metrin päästä tällä tehokkaalla aseella!
Nuolien säilytys: Lataa Berzerko 66 ylimääräistä nuolta 3 modulaarisen nuolten säilytysyksikön avulla.
Air Pocket Technology -nuolet: Sisältää 48 Air Pocket Technology -nuolta, jotka voidaan ampua pidemmälle, nopeammin ja tarkemmin!
Pyörivä 8 nuolen piippu: 8 nuolen nopea ampuminen sekunneissa pyörivän piipun avulla.
Mieletön ase: X-Shot Insanity Berzerko Blaster on tajunnanräjäyttävä. Yhdistä Bezerko muiden Insanity-aseiden kanssa, jotta saat kaikkien aikojen EEPPISIMMÄN aseen!

Ikäsuositus +8 vuotta

Suodattimet

Tuoteosasto

Tuoteryhmä

Tuotemerkit

Hinta

Hinta - slider
12000

Saatavuus