Yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus!

Asiakaspalvelu avoinna 10-18

044 0880 610

Siltapuistonkatu 14, Pori. Valtakatu 9, Rauma

Dickie Toys Poliisi -moottoripyörä

Dickie Toys Police Moottoripyörä poliisihahmolla. Moottoripyörän koko on n. 17 cm.

17,95

Aikaisempi 30 pvä alin hinta: 17,95.

Lisää Toivelistaan
Lisää Toivelistaan
Tuotenumero: 2018019 Kategoriat: , , , Tägit: , ,

Kuvaus

Dickie Toys Police Moottoripyörä poliisihahmolla. Moottoripyörän koko on n. 17 cm.

• Poliisimoottoripyörä – Lelun mukana tulee irrotettava poliisihahmo, jossa liikkuvat kädet ja jalat. Moottoripyörässä on myös piilotetut tukipyörät, jotka toimivat jalustana.
• Kitkamoottorilla – Sisäänrakennettu kitkamoottori ajaa pyörät eteenpäin, kun moottoripyörää työnnetään, ja jäljittelee oikean moottorin ääntä.
• Valo- ja äänitehosteilla – Moottoripyörässä on aito sininen valo ja sireeni, jotka voidaan kytkeä päälle painamalla ajoneuvon painiketta. (Sisältää 3 x AAA-paristoa.) Täydellinen lelu aloitteleville nuorille poliiseille!
• 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille – Tämän poliisin moottoripyörän avulla pienet lapset voivat uppoutua poliisin maailmaan ja kokeilla lain ja järjestyksen ylläpitämistä.
• Tietoja Dickie Toysista – lasten ajoneuvomerkki! Meillä on aina sama tavoite mielessä: saada lapset hymyilemään. Pura lelu pakkauksestasi ja hauskanpito alkaa!

Dickie Toys – poliisipyörä – aina valmiina toimintaan!
Poliisit eivät aina matkusta partioautoissa. Nopeatempoisiin ajojahtiin tai kaupunkipartioihin käytetään usein moottoripyöriä. Tällä Dickie Toys -poliisimoottoripyörällä pienet lapset voivat uppoutua poliisin maailmaan ja ratkaista rikoksia.

Suodattimet

Tuoteosasto

Tuoteryhmä

Tuotemerkit

Hinta

Hinta - slider
12000

Saatavuus