Yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus!

Asiakaspalvelu avoinna 10-18

044 0880 610

Siltapuistonkatu 14, Pori. Valtakatu 9, Rauma

Britax Römer Kidfix i-Size Storm Grey

KIDFIX i-SIZE

Kehitetty yhteistyössä johtavien autonvalmistajien kanssa

XP-PAD vaimentaa jopa 30 % energiasta etupuolen törmäysten yhteydessä*

SICT vaimentaa sivusta tulevia voimia jopa 40 %*

SecureGuard vaimentaa vatsaan kohdistuvia voimia jopa 35 %*

100 – 150 cm (≈ 3,5  – 12 vuotta)

Uuden sukupolven KIDFIX i-SIZE on kehitetty yhteistyössä johtavien autonvalmistajien kanssa lasten turvallisuuden takaamiseksi automatkoilla. Siinä on käytetty hyväksi havaittuja XP-PAD- ja SecureGuard-tekniikoita nokkakolarien vaikutuksilta suojaamiseksi, kun taas uusi SICT-rakenne suojaa lasta sivusta tulevien törmäysten aikana. Tarkkaan harkittuihin kohtiin tehdyt tuuletusreiät parantavat ilmankiertoa ja auttavat lapsen hyvän olon ylläpitämisessä.

Asiantuntijoiden suunnittelema suojaus

Uusi KIDFIX i-SIZE on suunniteltu ja hyväksytty uuden i-Size-standardin mukaiseksi, mikä tekee siitä tähän asti turvallisimman KIDFIX*-mallimme. Kaikki turvavyön ominaisuudet on kehitetty eräs tietty asia peruslähtökohtana: mahdollisimman tehokas suojaus. Hyviksi havaitut XP-PAD-, SICT- ja SecureGuard-tekniikat, jotka on nyt yhdistetty uudelleen muotoiltuun istuma-alueeseen optimaalisen törmäyssuojauksen saavuttamiseksi, antavat suojaa joka suunnassa.

Mukavuutta ja käytännöllisyyttä

Mukavuus ja käytännöllisyys ovat avainsanoja KIDFIX i-SIZE -mallin käytössä. Reilusti pehmustetut mukavantuntuiset kangaspäällysteet ja tarkkaan harkittuihin kohtiin sijoitetut kuoren tuuletusreiät takaavat, että lapsen olo pysyy mukavana pitkään. Koska KIDFIX i-SIZE -istuimen malli on kapea, niitä voidaan asentaa monen auton takapenkille kolme rinnakkain. Pääntuen merkinnät auttavat vanhempia löytämään oikean korkeuden kätevästi joka kerta.

Ympäristöystävällistä laatua

Me Britax Römer -yhtiössä olemme ylpeitä saadessamme valmistaa 90 % autonistuimistamme Saksassa tai Iso-Britanniassa. Minimoimme ympäristövaikutukset pitämällä kuljetusreittimme lyhyinä Euroopassa. Älykkäästi suunniteltu KIDFIX i-SIZE painaa noin 0,6 kilogramman vähemmän kuin edeltäjänsä, mikä osaltaan lisää toiminnan tehokkuutta. Lisäksi olemme pienentäneet tuotteen mukana toimitettavien painettujen lehtisten määrää tarjoamalla enemmän valikoimaa verkossa.

Uudelleen muotoiltu istuma-alue optimaalisen törmäyssuojauksen takaamiseksi

Istuma-alue on muotoiltu uudelleen tiiviissä yhteistyössä johtavien autonvalmistajien kanssa siten, että kaulaan kohdistuva kuormitus vähenee jopa 50 kg.*

Ainutlaatuinen suojaus niskalle ja päälle

Alkuperäinen hinta oli: 299,00€.Nykyinen hinta on: 269,00€.

Aikaisempi 30 pvä alin hinta: 269,00.

Lisää Toivelistaan
Lisää Toivelistaan

Kuvaus

Britax Römer Kidfix i-Size Storm Grey

Hyvästä suunnittelusta ja huolellisesta ajamisesta huolimatta et voi koskaan valmistautua törmäykseen. Britax Römer on kehittänyt etutörmäysten varalta lapsen herkän kaula-alueen suojelemiseksi iskuja vaimentavan vaahtomuovipehmusteen. Se estää lapsen leuan osumisen rintaan ja imee jopa 30 %* energiasta. Eteenpäin suuntautuva pään äkkiliike pienenee ja niska on suojattu. Samalla se tarjoaa lisäpehmustetta turvavyön reunojen kohdalla.

Edistynyt sivutörmäyssuoja – SICT: SICT tarjoaa lapselle ensiluokkaisen suojan sivutörmäystilanteessa. Se vähentää törmäysvoimia minimoimalla auton ja istuimen välisen etäisyyden ja vaimentaa energian mukautumalla, ennen kuin se kohdistuu lapseen.

Suojauksen käyttäminen on helppoa, voit yksinkertaisesti säätää SICT-suojaa istuimen sivussa, joka on lähimpänä auton ovea. SICT vaimentaa sivusta tulevia voimia jopa 40 %*

SecureGuard auttaa suojaamaan lapsen herkkää vatsan aluetta lisäämällä vielä yhden – neljännen – kosketuspisteen kolmipisteturvavyöhön. SecureGuard pitää lantiovyön optimaalisessa asennossa lapsen lonkkaluiden päällä ja auttaa siten vähentämään etutörmäyksessä vatsaan kohdistuvia voimia jopa 35 %*. Samalla se mahdollistaa lapselle liikkumisvapauden matkan aikana.

Helposti säädettävä, ergonominen pääntuki: Pääntukemme on suunniteltu erityisesti vanhempien lasten mukavuuden takaamiseksi, ja se on helposti säädettävissä sopivaan asentoon. Pääntuen ohjaimen takapuolella olevat merkinnät ovat lasten vanhemmille hyödyllisiä sopivan korkeuden löytämisessä joka kerta, kun istuimia siirretään autosta toiseen tai kun samalla istuimella kuljetetaan eri lapsia eri kerroilla.

Tuuletus: Tarkkaan harkittuihin kohtiin tehdyt tuuletusreiät parantavat ilmankiertoa ja auttavat lapsen hyvän olon ylläpitämisessä.

Kolme istuinta vierekkäin: Istuimen kapean rakenteen ja kompaktin koon ansiosta istuimia voidaan asentaa moniin automalleihin kolme vierekkäin.

Irrotettava päällinen: Autossa syntyy helposti sotkuja – juomat voivat läikkyä ja lapsilla voi esiintyä matkapahoinvointia. Siksi suunnittelimme konepestävän istuinsuojan, joka on helppo irrottaa. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

Korkeaselkäisen turvavyöistuimen antama suoja

Korkeaselkäiset turvavyöistuimemme suojaavat lastasi kolmella tavalla: istuimen kuori suojaa lastasi päästä lantioon, erityisesti sivutörmäyksessä; ylempi ja alempi vyön ohjain varmistavat, että istuin pysyy oikeassa asennossa; pehmustettu pääntuki suojaa lapsesi päätä ja niskaa sekä lisää mukavuutta.

Kiinnitetään ISOFIX-kiinnityksellä: Tämä lastenistuin on asennettava auton kolmipisteturvavyöhön ja ISOFIX-kiinnityspisteisiin. Se takaa turvallisen ja lujan kytkennän lastenistuimen ja auton välille, vaikka lapsi ei istuisi istuimella.

KIDFIX i-SIZE sisältää integroidut ISOFIX-kiinnitykset, joiden avulla voit kiinnittää autonistuimen autosi ISOFIX-kiinnityskohtiin. ISOFIX-kiinnitysjärjestelmän suorituskyky onnettomuustapauksessa on erinomainen, kun lapsesi on kiinnitetty auton kolmipisteturvavyön avulla, ja varmistaa, että turvaistuin on aina kunnolla kiinni autossa, silloinkin, kun lapsesi ei käytä sitä.

Tämä lastenistuin voidaan kiinnittää auton kolmipisteturvavyöllä. Tämä vaihtoehto on kätevä, jos istuinta käytetään useassa autossa, sillä kaikissa autoissa ei välttämättä ole ISOFIX-kiinnityspisteitä. Turvaistuimeen kuuluvat turvavyön ohjaimet auttavat kiinnittämään istuimen oikein.

Tuotteen paino: 7.4 kg

Korkeus: 63 – 83 cm

Leveys: 48 cm

Syvyys: 42 cm

Mitat (K x L x S): 63 – 83 x 48 x 43 cm

Suodattimet

Tuoteosasto

Tuoteryhmä

Tuotemerkit

Hinta

Hinta - slider
12000

Saatavuus