Yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus!

Asiakaspalvelu avoinna 10-18

044 0880 610

Siltapuistonkatu 14, Pori. Valtakatu 9, Rauma

Cybex Priam yhdistelmävaunut ruusukulta rungolla, deep black + cloud z turvakaukalo

Pakettitarjous Priam yhdistelmävaunut sekä Cloud Z turvakaukalo (Z-base myydään erikseen, ei kuulu settiin €259,95)! Saatavilla eri kuoseilla! Rajoitettu erä -10%!

 

Alkuperäinen hinta oli: 1,818,95€.Nykyinen hinta on: 1,637,05€.

Aikaisempi 30 pvä alin hinta: 1,637,05.

Varasto loppu

Tuotenumero: priamblack-1 Kategoriat: ,

Varasto loppu

Kuvaus

PRIAM in uusi 4-in-1-matkajärjestelmä on joustava ja mukava matkakumppani. Muunneltava runko mahdollistaa erilaisten lisäosien käytön. Ne tarjoavat oikean ratkaisun kaikkiin liikkuvan elämäntavan haasteisiin. Uuden LUX Carry Cot -vaunukopan ja LITE Cot -vaunukopan lisäksi yhteensopivia osia ovat myös CYBEX-turvaistuimet. Vanhemmille lapsille PRIAM sopii myös tyylikkäiksi rattaiksi, joiden istuinosan suunta voidaan säätää joko eteen- tai taaksepäin.

Uusi PRIAM in LUX-kantokoppa tekee perhematkailusta tyylikästä ja miellyttävää. Tilavassa yksikössä on runsaat mitat, ja mukavuus on viety siinä huippuunsa. Kuomussa ja vaununkopassa on avattavat ikkunat, joka tarjoaa optimaalisen tuuletuksen ja parhaat näkymät. Uusi pehmeä vaahtopatja on vauvalle erittäin miellyttävä ja terveellinen ympäristö.

PRIAM Lux Seat -ratasistuin voidaan suunnata eteen- tai taaksepäin, ja se on helppo säätää haluttuun asentoon muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä. Laajennettava PRIAM XXL -kuomu tarjoaa aurinkosuojan UPF50+ ja suojaa tehokkaasti myös tuulelta ja sateelta. PRIAMin istuimen korkeus noudattaa keskimääräistä pöydän korkeutta (80 cm), joten sitä voidaan käyttää lastenistuimena ravintoloissa tai kahviloissa.

PRIAM on helppo taittaa vain yhdellä kädellä. Sen istuinosa kääntyy rungon kanssa pienikokoiseksi, tasaiseksi paketiksi. PRIAM vie vain niukasti tilaa taittamattomanakin. Se on siis helppo ottaa mukaan ravintolaan, julkisiin kulkuneuvoihin tai säilyttää kotona. PRIAMin uusi jousitus kaikissa pyörissä takaa pehmeän, hiljaisen ja mukavan matkan vanhemmalle ja lapselle.CYBEX PRIAMissa on tilava ja helppokäyttöinen ostoskori, joka voidaan taittaa kokoon tarvittaessa.

Cloud Z turvakaukaloa saatavilla myös eri kuoseilla. Otathan yhteyttä minkä kuosin haluaisit pakettitarjoukseen mailitse [email protected]

Suodattimet

Tuoteosasto

Tuoteryhmä

Tuotemerkit

Hinta

Hinta - slider
12000

Saatavuus