Yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus!

Asiakaspalvelu avoinna 10-18

044 0880 610

Siltapuistonkatu 14, Pori. Valtakatu 9, Rauma

Britax Römer B-agile R rattaat Elefant grey

Tyylikkäät B- Agile R rattaat on Britax Diamond tuotesarjan tyylikkäät matkarattaat pienillä makeilla yksityiskohdilla! Turvakaari ja työntöaisa on päällystetty keinonahalla, musta ja cognacin väriset työntöaisa ja turvakaari viimeistelevät matkarattaan ulkonäön. Ehdottomasti tässä matkarattaassa on mietitty ulkonäkö ja käytännöllisyys samaan aikaan.

Britax matkarattaat ovat kapeat ja ketterästi liikkuvat rattaat, joissa on korkea 22 kg maksimipaino. Käytät näitä helposti vastasyntyneestä neljävuotiaaseen asti.

Näissä rattaissa on kaikki tarvittavat ominaisuudet: rattaat säätyvät mukavaan makuuasentoon, kasautuvat näppärästi ja liikkuvat ketterästi. Lentokoneen käsimatkatavaroihin näitä ei voi ottaa, mutta kaikkea muuta näillä voi tehdä!

Alkuperäinen hinta oli: 399,00€.Nykyinen hinta on: 279,00€.

Aikaisempi 30 pvä alin hinta: 279,00.

Varasto loppu

Varasto loppu

Kuvaus

Onko sinulla haussa täydellinen yhdistelmä mukavuutta, ketteryyttä ja tyyliä? Vilkaisepa Britax Römerin B- AGILE R -rattaita! Kapea muotoilu ja näppärä yksikätinen kasausmekanismi tekevät käytöstä helppoa. Lisäksi pehmustettu makuutila ja kestävät kumirenkaat takaavat pikkuisellesi mukavan ja häiriöttömän reissun. Nahkajäljitelmä sekä työntöaisassa että turvakaaressa viimeistelevät huippuluokkaisen ulkonäön.

Britax Römerin B-AGILE R-rattaissa on super kapea, vain 56 cm leveä runko ja se taittuu pieneen pakettiin, joka mahtuu useimpiin autoihin.

Pehmustettuistuinosa säätyy helposti pystyasennosta makuulle ja siinä on runsaasti tilaa lapsellesi.

B-AGILE R -lastenrattaat voidaan muokata tarpeisiisi sopiviksi ensimmäisestä päivästä alkaen. Istuin on yhteensopiva pehmeän vaunukopan kanssa tai voit liittää rattaisiin minkä tahansa turvakaukalon tai vaunukopan valinnaisilla adaptereilla.

Sisältö:

Turvakaari, Sadesuoja, Kuppiteline

 

 

 

 

Lisätiedot

Paino 11,000000 kg (kilogramma)

Suodattimet

Tuoteosasto

Tuoteryhmä

Tuotemerkit

Hinta

Hinta - slider
12000

Saatavuus